Vain harvoin tehdään sellaisia tieteellisiä löydöksiä, jotka muuttavat näkemystä itsestämme ja ympäröivästä maailmastamme.

”The Human Microbiome”- projektin tekemät viimeisimmät löydökset ovat kuitenkin muuttaneet näkemystämme ihonhoidosta ja luoneet uuden menetelmäopin, miten hidastaa ikääntymisen vaikutuksia ihossa.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana tapahtunut huima kehitys geenitutkimuksessa mahdollistaa DNA:n eristämisen organismeista.

Vallankumoukselliset tutkimustulokset muuttavat ajatuksiamme ihmisen terveydesta. Human Microbiome” -projekti on osoittanut, että ihon optimaalinen terveys on riippuvainen miljoonista ihossasi, ja sen pinnalla, elävistä mikrobeista.

Jokainen meistä on monimutkainen ekosysteemi – harmoninen yhdistelmä ihmissoluja ja mikrobeita. Kehosi jokaista ihmissolua kohti elää vähintään 10 mikrobia. Nämä mikrobit ovat elintärkeä osa sinua ja ne vaikuttavat vahvasti hyvinvointiisi.

”The Human Microbiome” -projektin tutkimustulokset paljastavat erittäin monimutkaisten mikrobisten vuorovaikutusten olevan elintärkeitä iholle. Mikrobit puolustavat ja suojaavat ihoamme patogeeneiltä, auttavat tukemaan suojabarriäärin toimintaa ja ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Esse on luonut tuotteita, jotka auttavat iho säilyttämään optimaalisen mikrobitasapainon ja hidastamaan ikääntymisprosesseja. Tavoitteena on luoda iholle ympäristö, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua, jotta ne voivat taistella ikääntymistä aiheuttavia lajeja vastaan. Siksi Esse hyödyntää tuotteissa prebiootteja, joilla ravitaan valikoidusti ihon hyviä mikrobeja. Esse lisää tiettyihin tuotteisiin myös probiootteja, joilla muutetaan aktiivisesti ihon mikrobikantaa.

Fokuksena on säilyttää ihon mikrobinen monimuotoisuus ja edistää hyvien mikrobien kasvua. Esse käyttää mietoja säilöntäaineita, hellävaraisia pinta-aktiivisia aineita ja tasapainottaa kaikkien tuotteiden pH-arvon tasolle 4-5. Esse kiinnittää myös erityistä huomiota, että tuote ei saastuta ihon herkkää ekosysteemiä synteettisillä kemikaaleilla.

Esse uskoo huomaavaisten ja eettisten tuotteiden olevan askel kohti kestävää, rikasta, monimuotoista ja kaunista tulevaisuutta.

Lue lisää Esse – sarjasta tästä linkistä:

Esse – probioottinen luomuhoitolasarja