Kuka on Vilma?

Olen turkulainen teinitytön äiti, kahden lapsen äitipuoli ja neljän lapsen isoäitipuoli. Vuosipylvään 40 olen jo ylittänyt. Perheeseen kuuluvat myös aviomies ja bologneesi Marski. Harrastuksiani ovat fiilisten mukainen liikunta (tai ji, method putkisto, jooga, vesijuoksu, kuntosali, kävely, pyöräily), valokuvaus, kalastus ja mökkeily. Teen vapaaehtoistyötä Turun Seudun Hengitysyhdistyksen työikäisten astmavertaisryhmän ohjaajana. Pyöritän yrityksiä nimeltä Vilman Kauneusvinkit sekä Vilman Ravintovinkit. Vastaanotto on upeassa Logomossa Byrån toimistomiljöössä. Teen töitä Viorecor – hierontapalvelujen tiloissa.

Miksi ravintovalmentaja, kosmetologi ja hieroja?
Sairastuin vuonna 2010 työperäiseen ammattitautiin, astmaan ja allergiaan, jonka sain ripsiliimasta. Työkyvyttömyyden iskiessä sairastumiseni loputon pohdinta ja syvä epätoivo saivat minut kiinnostumaan ravinnosta. Olin uupunut, voimaton, väsynyt, stressaantunut ja suolistoni temppuili. Kärsin voimakkaista astmaoireista jatkuvan iho-oireilun kera. Olin todella huonossa kunnossa.

Lähdin kuntouttamaan itseäni ravinnon ja elämäntapamuutosten avulla. Kouluttauduin ravintovalmentajaksi ja lähdin tekemään valmennuksia. Samalla karsin kaiken ylimääräisen kemikaalikuorman. Näin ollen kiinnostuin luomukosmetiikasta ja löysin itselleni hoitosarjan Esseen, jolla pystyn tekemään kasvohoitoja. Koska Vuosimalli Vilma 2019 on aivan toinen kuin vuosimalli 2010. Nyt voin taas tehdä rakastamaani työtä kosmetologina sekä ohjata asiakkaita syömään terveellisemmin.

Halusin kuitenkin työhöni vielä jonkun palvelun, jolla voin lisää auttaa ihmisiä. Olen aina tykännyt tehdä hierontoja, joten päätin kouluttautua lisäksi hierojaksi. Hierojana otan asiakkaan kokonaisvaltaisemmin vastaan miettien, mikä kiputilan kehossa aiheuttaa ja mitä sille on tehtävissä myös kotona.

On ilo auttaa muita!
Minulla on huima kokemus ja tieto ihmisen hyvinvoinnista. Osaan hoitaa suolistoa ja paljon muuta ravinnon kanssa. Nyt minulla on upea mahdollisuus auttaa myös ihoa voimaan hyvin laadukkaalla Esse – luomuhoitolasarjalla. Tuotteissa on raaka-ainetuoksuja, jotka ovat minulle itselleni siedettäviä. Rakastan hoivata ja helliä asiakasta, joten minun vastaanotollani kaikki kipuun liittyvä on pyritty minimoimaan.

Lämpimästi tervetuloa hoitooni rentoutumaan ja nauttimaan ylellisestä Esse-kasvohoidosta tai hieronnasta.

Ota yhteyttä, jos mielenkiintosi heräsi 🙂

”Pidä itsestäsi huolta, sinua on vain yksi”

Vilma Kohonen
kosmetologi
ravintovalmentaja
hieroja

Lue lisää palvelusta: Ravintovalmentaja