Kuka on Vilma?

Olen 45 – vuotias entinen turkulainen ja nykyään canario.
Perheeseeni kuuluvat aviomies ja bologneesi Marski sekä kohta aikuinen tytär. Tein elämälleni muutoksen ja muutin Gran Canarian saarelle Las Palmasin lämpöön. Täällä minun on nyt hengittää ja jatkaa itselleni tärkeää työtä, joka on ihmisten auttaminen, hoitaminen ja hierominen. Sekä räätälöin tänne lämpöön myös hyvinvointimatkoja.

Harrastuksiani ovat fiilisten mukainen liikunta (tai ji, method putkisto, jooga, vesijuoksu, kuntosali, kävely, pyöräily), valokuvaus, kalastus ja mökkeily. Toimin Suomen Ravintoterapia yhdistyksen hallituksen jäsenenä. Pyöritän yrityksiä nimeltä Vilman Kauneusvinkit sekä Vilman Ravintovinkit. Vastaanotto on siis tällä hetkellä Las Palmasissa Tervesolissa ja ravintovalmennuksia teen etänä ympäri Suomea.

Miksi ravintovalmentaja, kosmetologi ja koulutettu hieroja?
Sairastuin vuonna 2010 työperäiseen ammattitautiin, astmaan ja allergiaan, jonka sain ripsiliimasta. Työkyvyttömyyden iskiessä sairastumiseni loputon pohdinta ja syvä epätoivo saivat minut kiinnostumaan ravinnosta. Olin uupunut, voimaton, väsynyt, stressaantunut ja suolistoni temppuili. Kärsin voimakkaista astmaoireista jatkuvan iho-oireilun kera. Olin todella huonossa kunnossa.

Lähdin kuntouttamaan itseäni ravinnon ja elämäntapamuutosten avulla. Kouluttauduin ravintovalmentajaksi ja lähdin tekemään valmennuksia. Samalla karsin kaiken ylimääräisen kemikaalikuorman. Näin ollen kiinnostuin luomukosmetiikasta ja löysin itselleni hoitosarjan Esseen, jolla pystyn tekemään kasvohoitoja. Koska Vuosimalli Vilma 2020 on aivan toinen kuin vuosimalli 2010. Nyt voin taas tehdä rakastamaani työtä kosmetologina sekä ohjata asiakkaita syömään terveellisemmin.

Halusin kuitenkin työhöni vielä jonkun palvelun, jolla voin lisää auttaa ihmisiä. Olen aina tykännyt tehdä hierontoja, joten päätin kouluttautua lisäksi hierojaksi. Hierojana otan asiakkaan kokonaisvaltaisemmin vastaan miettien, mitä kiputila kehossa aiheuttaa ja mitä sille on tehtävissä myös kotona. Pystyn myös hyödyntämään erilaisia laboratoriotestejä, kuten raivintoainepuutokset, suolistoanalyysit, hivenainetutkimukset, geenitutkimukset.

On ilo auttaa muita!

Ota yhteyttä, jos mielenkiintosi heräsi 🙂

”Pidä itsestäsi huolta, sinua on vain yksi”

Vilma Kohonen
kosmetologi
ravintovalmentaja
koulutettu hieroja

Lue lisää palvelusta: Ravintovalmentaja